Selecteer een pagina
DE BOUWERIJ

DE BOUWERIJ – “Zelfbouw in de praktijk”

INTRODUCTIE

Als particulier een eigen huis bouwen?  Waar begin ik? Wat komt er allemaal bij zelfbouw kijken, als individu of als collectief?

Tijdens de 2e Bouwerij “Zelfbouw in de praktijk” zullen deskundigen hun kennis en expertise delen en vragen van zelfbouwers beantwoorden. Aan het einde van de avond zullen op zoveel mogelijk vragen antwoorden zijn geformuleerd.

Wat je niet kan verwachten is dat er wordt gesproken over grondprijzen en kavels, die beschikbaar komen vanuit de gemeente Haarlem.

KOM OP WOENSDAG 18 OKTOBER NAAR DE 2E BOUWERIJ “ZELFBOUW IN DE PRAKTIJK!”

WELKE INFORMATIE KAN JE VERWACHTEN? 

Op essentiele onderwerpen die bij zelfbouw komen kijken delen deskundigen hun kennis.

We richten ons op 4 onderwerpen die door middel van een interactieve sessie worden behandeld. Alexander Keizer van Urbannerdam zal als deskundige de onderwerpen toelichten en dan krijgen de zelfbouwers de ruimte om vragen te stellen.

Daarnaast zal er een groep zelfbouwers (CPO) centraal staan. In het begin van de avond zal het collectief in het kort hun plannen delen en vragen stellen als onderdeel van de interactieve sessie.

Het doel: Zelfbouwers en het collectief dat centraal staat krijgen de gelegenheid om veel vragen te stellen aan deskundigen. Deskundigen krijgen een podium om relevante kennis over het zelfbouwen te delen. 

Eindresultaat:  Helderheid over wat er bij zelfbouwen komt kijken. De zelfbouwers zijn in staat om de opgedane kennis toe te passen op hun eigen situatie.

Globale programma

Introductie: Een collectief (CPO) vertelt in het kort hun zelfbouw plannen.

Zelfbouw onderwerpen en line-up:

1. Regel je geldzaken

2. Aankopen van een kavel

3. Duurzaam (ver)bouwen

4. De bouwer start…

Afsluiting & netwerken

Datum

Woensdag 18 oktober 2017

Tijd

19.30 uur tot 22.00 uur

(inloop 19.15 uur)

Locatie

LET OP! LOCATIE GEWIJZIGD

MooiZooi, Terschellingpad 2, Haarlem-Schalkwijk

Bijdrage

Singel ticket: €15 euro*

Duo ticket: €20 euro*

Collectief ticket: €35 euro*

*Prijzen zijn exclusief servicekosten