Selecteer een pagina
Zelfbouwzwerm RBIJ Haarlem
RBIJHaarlem bestaat uit een zwerm van ondernemers uit Haarlem en omgeving. Wij versnellen de zelfbouw in Haarlem door het organiseren van events en door het opbouwen van de zelfbouw community: De Zelfbouwzwerm Haarlem. Hier kunnen zelfbouwers, deskundigen en geïnteresseerden kennis halen en brengen over locaties en het proces dat bij zelfbouw hoort.

Waarom is Zelfbouw interessant?

Zelfbouw is hét instrument dat vraag en aanbod op de woningmarkt bij elkaar brengt. Daarnaast is zelfbouw voor gemeentes en corporaties interessant omdat het een bijdrage kan leveren aan het oplossen van maatschappelijke vraagstukken. Bijvoorbeeld nieuwe woonvormen zoals: meegroeiwoningen, meergeneratiehuizen en groepswonen.

Zelfbouw zorgt voor meer sociale cohesie en vernieuwing in woonwijken en voorziet ook in de behoefte aan woningen met een gunstige prijs-kwaliteitsverhouding. Consumenten hebben meer zelfregie, vrijheid en de mogelijkheid om hun eigen woonwensen te realiseren.

Nieuwsbrief Zelfbouw Haarlem

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws over zelfbouw in Haarlem? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief. 

Wat biedt RBIJ Haarlem voor Zelfbouwers Haarlem
Het zelfbouw platform is voor zelfbouwers, deskundigen, geïnteresseerden in Zelfbouw en voor de gemeente Haarlem. Het platform zorgt ervoor dat zelfbouwers sneller in contact komen met andere zelfbouwers, deskundigen en relevante zelfbouw partijen in Haarlem. Daarnaast informeren wij jou namens de gemeente Haarlem en andere partijen welke klushuizen of zelfbouw kavels er op de markt komen in Haarlem. Het platform is bedoeld om met elkaar kennis en ervaringen te delen, samen te leren en te bouwen.

Kavels & Klushuizen

De gemeente Haarlem stelt ons tijdig op de hoogte zodra er een pand of een kavel voor particuliere bouwers in de verkoop gaat. Wil je op de hoogte blijven van de verkoop van kavels en vastgoed door de gemeente Haarlem? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief Verkoop (on)roerende goederen haarlem.nl/nieuwsberichten-per-e-mail/ of stuur een email naar Zelfbouw@rbijhaarlem.nl

Aankomende evenementen

Informatieavond verkoop bouwkavel Stockholmstraat Haarlem

Woensdag 18 april 2018
19.30 uur – 21.30 uur

Locatie:
Overspaern Makelaardij
Frieslandlaan 1-A, Haarlem

Aanmelden

Partners RBIJ Haarlem – Zelfbouw